Boksishop 2019 vaihtuva

Päihtyneitä ratissa Yläneellä

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneellä tavattiin lauantai-illalla puoli kahdeksan aikaan kaksi päihtynyttä kuljettajaa. Turunväylällä autoa kuljettanut nelikymppinen mies puhalsi lähes promillen. Hänet määrättiin ajokieltoon.

Mynämäentiellä autoa ajanut 35-vuotias mies puhalsi nollan, mutta hänen epäilleen käyttäneen kannabista ennen ajoa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot