Boksishop 2019 vaihtuva

Yläneen kuntorata on jo reippailukunnossa

Kuntoradan rakennustöissä olivat perjantaina talkoolaiset Joonas Lehtonen, Douglas Koskinen, Juuso Lehtonen, Tapio Sankari, Ville-Veikko Kavander ja Markku Autio. Talkoissa ovat olleet myös Kai Maanpää ja Sauli Reko, jotka eivät perjantaina päässeet paikalle.

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Virtalan metsäalueelle tehty kuntorata alkaa olla pintasilausta vaille valmis. Reilun kahden kilometrin mittaisen radan lähtö- ja päätepiste on Vesitorninmäellä. Radalta on pistoyhteys myös yhtenäiskoululle, jolloin lenkille kertyy mittaa noin kolme kilometriä.

Pöytyän kunnan ja Yläneen Kirin yhteistyössä toteuttaman hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 90 000 euroa. Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanien myöntämä avustus kattaa kuluista puolet.

–Syksyn viivästysten jälkeen hanke on edennyt hyvin. Kiri teki Pöytyän teknisen toimen kanssa talkootyösopimuksen, jossa henkilötyötunteja on lähes sata ja konetyötunteja yli 300, kertoo Kirin puheenjohtaja Markku Autio.

 

Lue lisää 13.02.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot