Boksishop 2019 vaihtuva

Fifty Shades Freedin juoni ei yllätä

Elokuva: Fifty Shades Freed
Ensi-ilta: 9.2.2018
Kesto: 1 t 45 min
Ohjaaja: James Foley
Pääosissa: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Kim Basinger, Marcia Gay Harden
Ikäraja: 16

Fifty Shades Freed pohjautuu kansainvälisen menestysromaanitrilogian kolmanteen osaan. Vasta naimisiin menneet Christian ja Anastasia palaavat häämatkaltaan ja aloittavat yhteisen arkielämän. Kaikki ei kuitenkaan ole turvallista, sillä heitä seurataan uhkaavalla tavalla. Jännitys tiivistyy lisää, kun selviää, että Anastasia on raskaana.
Elokuva oli tyypilliseen tapaansa toteutettu niin, että se seuraa aikaisempia osia. Vaikuttavat musiikit lisättynä hienoihin kuvaustyyleihin teki suuren vaikutuksen katsojaan.
Itseäni kuitenkin harmitti, että elokuvan juoneen ei ole panostettu. Elokuva oli melkein ennalta arvattavissa, mikä laski mielenkiintoa suuresti. Juonen sijasta oli keskitytty elokuvan kannalta epäoleellisiin asioihin ja mieleen jäi paljon kysymysmerkkejä. (E.P.)
* * *

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot