Boksishop 2018 vaihtuva

Loukolan varasillalle lopullinen tyrmäys: kustannusarvio tuplaantui

PÖYTYÄ. Mahdollisuus rakentaa Loukolan sillan remontin ajaksi varasilta sai lopullisen tyrmäyksen, kun Ely-keskus tuplasi varasillan kustannusarvion.

Aiemmin varasillan kustannuksiksi arvioitiin 200 000 euroa. Ely-keskus esitti aiemmin, että varasilta voidaan rakentaa Kyröntielle, jos kunta maksaa varasillasta puolet. Pöytyä ei kuitenkaan ollut siihen halukas.

Tarkentuneen kustannusarvion mukaan varasillan kustannukset olisivat kaksinkertaiset aikaisemmin arvioituun verrattuna eli 400 000 euroa. Ely-keskus ei enää suunnittelekaan varasillan rakentamista lainkaan.

 

Aiheesta laajemmin perjantain 9.3. Auranmaan Viikkolehdessä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot