Boksishop 2018 vaihtuva

Supikoira suisti tieltä Koskella

KOSKI. Henkilöauton kuljettaja selvisi loukkaantumatta törmäyksestä supikoiraan ja kallioleikkaukseen Koskella kymppitiellä sunnuntai-illalla yhdeksän aikaan. Autoa kuljettanut vuonna 1991 syntynyt mies oli matkalla Turun suuntaan, kun hän törmättyään supikoiraan menetti autonsa hallinnan.

Auto ajautui vastaantulevien kaistan yli ojaan ja törmäsi kallioleikkaukseen. Mies ei loukkaantunut, mutta paikalle osui sattumalta ambulanssi.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot