Boksishop 2018 vaihtuva

Auto törmäsi postiauton perään

PÖYTYÄ/Yläne. Henkilöauto törmäsi postin jakeluauton perään perjantaina iltapäivällä Yläneellä Mynämäentiellä. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä eikä alkoholilla ollut osuutta asiaan.

Henkilöautoa Mynämäen suuntaan ajanut mies ei huomannut edellä ajaneen postiauton pysähtymistä tien oikeaan reunaan postilaatikkojen kohdalle, vaan törmäsi tämän vasempaan takakulmaan. Aurinko saattoi häikäistä perään ajanutta. Kolari sattui noin kello 14.30. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot