Boksishop 2019 vaihtuva

Kaksi nuorta loukkaantui traktorin pyörähdettyä ympäri

ORIPÄÄ. Traktoria kuljettanut 15-vuotias poika sai ihovaurioita ja hänen kyydissään ollut 15-vuotias tyttö loukkasi päätään ja niskansa pojan kuljettaman traktorin kaaduttua Oripäässä perjantai-illalla. Poika oli kääntämässä traktoria Yhdystieltä Koulutielle, jolloin traktori kaatui ja pyörähti katon kautta päätyen kyljelleen Koulutielle. Kyydissä ollut tyttö kuljetettiin ambulanssilla Tyksiin. Traktorin hyttiosa kärsi vakavia vaurioita.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot