Boksishop 2019 vaihtuva

Kyrön maauimala avaa ovensa kesäkuussa supistetuin aukioloajoin

Matti Kaajalahdella on Kyrön maauimalan kunnostustyöt käynnissä.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön maauimala avaa ovensa 9. kesäkuuta. Aukioloajat ovat tänä vuonna viime kesäistä lyhyemmät. Uimala avataan vasta kello 14 eikä enää aamukymmeneltä niin kuin viime kesänä. Uimala suljetaan kello 20. Lisäksi kokeillaan aamu-uintia keskiviikkoisin kello 6–8.

Näillä näkymin uimalan on auki elokuun loppupuolelle saakka. Jos kesä on helteinen, aukioloaikoja on mahdollista laajentaa.

Uimalaa pyörittävän Kyrön seudun kyläyhdistyksen talous on tiukoilla varsinkin kun kunta on luvannut maksaa ainoastaan vesilaskun, sähkölasku jää ainakin suurimmaksi osaksi yhdistyksen maksettavaksi.

Yhdistyksen puheenjohtajaa Matti Kaajalahtea kunnan nihkeä suhtautuminen harmittaa.

–Järkevintä olisi, jos kunta maksaisi uimalan kulut ja me pyörittäisimme toimintaa. On kunnankin etu jos kylissä on toimintaa, Kaajalahti sanoo.

 

Katso myös kuka on Viikon henkilö?

 

Lue lisää 18.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot