Boksishop 2018 vaihtuva

Auto kaatoi bussikatoksen Marttilassa

Bussikatos meni nurin, kun henkilöauto osui siihen. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Ollila. Tieltä suistunut henkilöauto lanasi linja-autopysäkin katoksen kumoon Ollilassa 10-tien ja Kyröntien risteyksessä sunnuntaina kello 16 aikaan. Kukaan ei loukkaantunut rytäkässä, mutta auto vaurioitui hinauskuntoon.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot