Boksishop 2019 vaihtuva

Nyrkit heiluivat Auran yössä

AURA. Poliisi selvitteli sunnuntain vastaisena yönä Aurassa ravintolassa ja ravintolan edustalla kolmea pahoinpitelyä. Ensimmäisen kerran poliisi hälytettiin paikalle kello 01.30 aikaan, kun vuonna 1997 syntynyt mies oli lyönyt vuonna 1990 syntynyttä naista kasvoihin ja tämän jälkeen lyönyt nyrkillä myös asiaa selvittämään mennyttä miestä. Poliisi korjasi lyöjän parempaan talteen.
Kello 03.15 aikaan poliisia tarvittiin tupakan pummaamisesta syntynyttä riitaa selvittelemään. Nuori mies oli suuttunut, kun ei ollut saanut tupakkaa, ja lyönyt toista miestä kasvoihin niin että tämä oli kaatunut. Hän poistui paikalta saaden peräänsä uhrin tuttavat, jotka hakkasivat hänet verille.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot