Boksishop 2019 vaihtuva

Okra aloitti 15 300 kävijällä

Messujuna puksuttaa ahkerasti ympäri Okraa koko tapahtuman ajan.

ORIPÄÄ. Kesän suurimpaan, lauantaihin saakka kestävään maatalousnäyttelyyn Okraan tutustui jo sen avajaispäivänä keskiviikkona 15 300 kävijää.

Tihkusade ei haitannut tapahtuman tunnelmaa, joskin keskiviikolle ennustettu sää saattoi vaikuttaa siihen, että avajaispäivän kävijämäärä putosi vuoden 2016 ennätyksestä lähes 6000:lla.

Tapahtuman virallisesti avannut maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vaati suomalaiseen elintarvikeketjuun reilua kauppaa ja patisti viljelijöitä kysymään omistamistaan yrityksistä, millä tasolla niiden maksamat tuottajahinnat ovat.

Maatalousalan tietoa ja tekniikkaa on Okrassa tarjolla runsaasti, mutta valtaosa kävijöistä tutustuu näyttelyyn ainakin pääosin muussa kuin ammattimielessä. Isot koneet ja pörröiset eläimet kun kiinnostavat kaikkia.

 

Okra-maatalousnäyttely Oripään lentokentällä 4.7.–7.7. kello 9–17.

 

Juttua on korjattu kello 10.32. Alkuperäisen tekstin kävijämäärästä puuttui yksi nolla.

 

 

Lue lisää 06.07.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot