Boksishop 2019 vaihtuva

Tie-esteet poistettiin heinätöiden ajaksi

PÖYTYÄ/Karinainen. Tunteita suuresti kuumentanut yksityisen Hirvisuontien käytön rajoittaminen Kyröntien Loukolan siltaremontin ajaksi, on saanut heinätöiden ajaksi uuden käänteen. Tiekunnan edustajat ovat poistaneet Peltalahdentien risteyksen lähelle tuodut esteet ja tieyhteys on taas  avoin.

–Esteiden purkaminen on väliaikainen toimenpide viljelijöiden heinätöiden ja ajaksi, jotta traktorit ja työkoneet voivat liikkua vapaasti. Arviolta tämän viikon loppuun asti mennään tällä järjestelyllä, tiekunnan puheenjohtaja Sinikka Hutko kertoo.

Sähkettä on päivitetty 2.8. klo 12.15.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot