Boksishop 2019 vaihtuva

Auran seurakunnalta tuomiokapitulille uusi selvitys seurakunnan ongelmien ratkomisesta

Auran seurakunnassa ei enää olla erottamassa kirkkoherraa, vaan luotetaan oppiin ja sovitteluun.

AURA. Auran kirkkovaltuuston keskiviikkona yksimielisesti hyväksymä selvitys siitä, miten Auran seurakunnan ongelmia tulisi jatkossa ratkoa, on sisällöltään tyystin erilainen kuin kirkkovaltuuston maaliskuussa antama. Keväällä tehdyssä selvityksessä ratkaisuksi ehdotettiin kirkkoherra Torsti Äärelän erottamista.

Tuomiokapituli vaati selvityksen käsiteltyään seurakuntaa tekemään sen uudelleen. Uudessa selvityksessä on nyt rajoituttu niihin asioihin, joista tuomikapituli halusi ylimääräisen piispantarkastuksen perusteella selvitystä.

Uudessa selvityksessä nähdään ongelmien keskeisinä ratkaisukeinoina koulutus ja sovittelu. Selvitys päättyy 11-kohtaiseen työlistaan.

Selvitys lähtee nyt tuomiokapitulin lakimiesasessori Matti Mäkisen valmisteltavaksi, jonka jälkeen tuomiokapituli ottaa asiaan kantaa.

 

Lue lisää 31.08.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot