Boksishop 2018 vaihtuva

Henkilöautot kopsahtivat yhteen Tarvasjoella

Tarvasjoen VPK:n miehet puhdistivat tielle valuneet nesteet pois. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Kaksi henkilöautoa törmäsi lievästi toisiinsa Tarvasjoella Liedonperässä Liedonperäntiellä perjantaina kello 20 aikoihin. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Tarvasjoen VPK puhdisti tien autoista vuotaneista nesteistä. Onnettomuuskohdassa on huono näkyvyys.
 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot