Boksishop 2019 vaihtuva

Oripään arpajaistontti kelpasi Pyhäjoen kunnanjohtajalle

Okra veti yli 81000 näyttelyvierasta heinäkuun alussa Oripään lentokentälle. Väkeä valui myös Oripään kunnan osastolle, jossa pääsi osallistumaan muun muassa tonttiarpajaisiin. Kuva: Päivi Perkiö.

ORIPÄÄ. Okra-maatalousnäyttelyn tonttiarpajaisissa voittaneesta neljästä onnettaren suosikista yksi ottaa omakotitonttinsa vastaan. Matti Soronen pohjoispohjalaisesta Pyhäjoen kunnasta on ilmoittanut Oripäähän, että 5 500 neliön rakennuspaikka Uitonmäen alueelta kelpaa hänelle. Soronen työskentelee tällä haavaa Pyhäjoen kunnanjohtajana.

Oripään kunnanvaltuuston hyväksymien ehtojen mukaisesti kunnanhallitus hyväksyi tontin luovutusta koskevan kauppakirjan.

 

 

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot