Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyä etsii lisää kiinteistöverotettavaa

Viimevuotisen rakennusrekisterin tietojen perusteella Pöytyällä on kaikkiaan noin 9 580 kiinteistöä ja niillä noin 9 230 rakennusta. Kuva: AVL:n arkisto.

PÖYTYÄ. Pöytyän rakennuslautakunta hakee 60 000 euron lisämäärärahaa kunnan kiinteistöinventoinnin konsulttitöiden ja maastotöiden toisen vaiheen tekemiseen, koska tälle vuodelle kohdistettu määräraha on loppunut. Toimen tarkoituksena on kunnan kiinteistöveropohjan kasvattaminen.

FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy on toukokuun lopulla alkaneessa ensimmäisessä jaksossa käynyt tuntiperusteisella taksalla läpi Pyhäjärven ranta-alueiden kiinteistöjä ja loma-asutusta. Toisessa vaiheessa on tarkoitus mennä Elijärven ympäristöön.

Rakennuslautakunnan saamien tietojen mukaan verotettavaa kiinteistöpinta-alaa on tähän mennessä ilmennyt lähes puolet enemmän, mitä verottajan papereihin on merkitty.

 

Lue lisää 14.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot