Boksishop 2019 vaihtuva

Seurakuntavaalikoneessa on yli puolet Auranmaan ehdokkaista

AURANMAA. Marraskuussa järjestettävien seurakuntavaalien vaalikone on torstaihin mennessä innostanut auranmaalaisia ehdokkaita kohtalaisesti ja ainakin enemmän kuin neljä vuotta sitten.

Tulevan Martinkosken seurakunnan 23 ehdokkaasta vaalikoneessa ajatuksiaan seurakunnan toiminnasta kertoo 14 ehdokasta. Pöytyän 53 ehdokkaasta vaalikoneessa on mukana 30.

Innokkaimmin vaalikoneeseen ovat lähteneet Liedon seurakunnan ehdokkaat: 67 ehdokkaasta siinä on mukana 59 ja heidän joukossaan ovat kaikki kymmenen tarvasjokelaista ehdokasta.

Vaalikoneen avulla voi tutustua ehdokkaiden mielipiteisiin ja sen avulla voi myös etsiä ehdokkaan, jonka mielipiteet vastaavat parhaiten äänestäjän omia kantoja.

Martinkosken kirkkovaltuustoon valitaan 15, Pöytyän kirkkovaltuustoon 30 ja Liedon kirkkovaltuustoon 27 jäsentä.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 6.11. ja kestää 10.11. saakka. Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 18. marraskuuta.

 

Vaalikone löytyy osoitteesta www.seurakuntavaalit.fi/vaalikone

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot