Boksishop 2019 vaihtuva

Väki vähenee Auranmaalla Marttilaa lukuun ottamatta

AURANMAA. Auranmaan kuntien väen väheneminen yltyy vuoden loppuun mennessä pitkälti toiselle sadalle, jos tahti jatkuu ennallaan viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Tilastokeskuksen tuoreimman väestökatsauksen mukaan Auranmaan väkiluku oli syyskuun lopussa 18 056. Vuodenvaihteen lukuihin verrattuna väki on vähentynyt yhdeksässä kuukaudessa 90:llä hengellä. Kasvulukuja on koettu vain Marttilassa.

Pöytyän väkiluku oli 8 347 (-77), Auran 3 985 (-6), Kosken 2 336 (-24), Marttilan 2 011 (+22) ja Oripään 1 377 (-5).

Auranmaan naapureista Lieto ei enää syyskuussa ollut ihan yhtä väkevässä kasvussa kuin vuoden aiempina kuukausina. Lietolaisten määräksi Tilastokeskus laski 19 788 (+188). Loimaan väkiluku sen sijaan laskee jokseenkin käsikynkkää Auranmaan kanssa. Kaupungin väkiluku oli syyskuun lopussa 16 077 (-83).

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot