Boksishop 2019 vaihtuva

Marttila hankkii liukuesteet yli 70-vuotiaille

MARTTILA. Marttilan sosiaalilautakunta pisti töpinäksi ja päätti hankkia jalkineisiin laitettavat liukuesteet ja tarjota ne maksutta 70 vuotta täyttäneille ja sitä iäkkäämmille marttilalaisille.

Liukuestehankinta nousi esille toukokuun lopulla pidetyssä vanhus- ja vammaisneuvoston kokouksessa.

Marttilassa on noin 300 yli 70-vuotiasta. Heille hankittavien liukuesteiden arvioidaan maksavan kunnalle noin 2 000 euroa. Summa katetaan sosiaalilautakunnan talousarviomäärärahoista.

Lautakunta päätti, että vapaa-aikasihteeri hoitaa tilauksen. Kotipalvelu jakaa liukuesteet niitä tarvitseville kotipalvelun asiakkaille. Muut yli 70-vuotiaat kuntalaiset voivat hakea liukuesteet kirjastosta tai kunnan keskustoimistosta erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Liukuestehankintaa on pohdittu huolella myös Aurassa, jossa perusturvalautakunta kykenee päättämään asiasta marraskuun puolivälissä.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot