Boksishop 2018 vaihtuva

Puoli vuosisataa Pöytyän veteraanien asialla

Pöytyän Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja Reino Kallio, yhdistyksen hallituksen jäsen Iiris Kallio ja sihteeri Timo Kalla.

PÖYTYÄ. Pöytyän Sotaveteraanit ry juhlii lauantaina yhdistyksen 50-vuotista taivalta juhlavin menoin.

Pöytyän Sotaveteraaneihin kuuluu vielä viisi veteraanitunnuksen omaavaa miestä: Antti Kantola, Kauko Kantola, Teemu Laine, Tommi Pekkala ja Mikko Raatikainen, joka on kuulunut yhdistykseen vuodesta 1969 lähtien. Yhdistyksen jäsen on myös Laineen puoliso Irja Laine. Veteraanien leskiä yhdistyksen riveissä on 26.

–Tukiosaston vahvuus on yli 200 henkilöä, kertovat Pöytyän Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja Kallio ja sihteeri Timo Kalla.

Sotaveteraaniyhdistyksen tämän päivän toiminta painottuu veteraanien ja heidän leskiensä tukemiseen, avustajatoimintaan, henkisen vireyden säilyttämiseen, retkiin ja erilaisiin juhliin. Tärkeitä ovat myös vierailut veteraanien kodeissa.

Reino Kallio arvioi, että tulevaisuudessa toiminta painottuu luonnollisesti entistä enemmän veteraaniperinteen säilyttämiseen, jolloin toiminnan luonne muuttuu seremonialliseen suuntaan.

 

Sanajumalanpalvelus Pöytyän kirkossa lauantaina 17.11. klo 11, jonka jälkeen kunniakäynti sankarihaudoilla, tervehdysten vastaanotto, ruokailu ja päiväjuhla Pöytyän seurakuntatalossa.

 

Lue lisää 16.11.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot