Saarnivaara jatkaa valtuuston puheenjohtajana

0

TARVASJOKI. Pekka Saarnivaara (kok) jatkaa Tarvasjoen kunnanvaltuuston puheenjohtajana kuluvan vuoden. Kunnanvaltuusto kuitenkin äänesti ennen valintaa siitä, pitäisikö puheenjohtajavaali siirtää seuraavaan valtuustokokoukseen.
Aino Nurmi (kd), Mikko Raitis (ps, sit) ja Tiina Raitis (kok) sekä Tanja Hallberg (ps) kannattivat puheenjohtajan vaalin siirtämistä seuraavaan valtuustokokoukseen. Riikka Oksala (kok) äänesti tyhjää ja muut valtuutetut kallistuivat vaalin pitämisen kannalle.
Äänestyksen jälkeen valtuustoryhmien puheenjohtajat kokoontuivat neuvonpitoon, jonka tuloksena päätettiin esittää Saarnivaaraa puheenjohtajaksi, Matti Lauria ensimmäiseksi ja Hallbergiä toiseksi varapuheenjohtajaksi. Puheenjohtajisto tuli lopulta valituksi keskusteluitta ja yksimielisesti.