Tarvasjokelaisia kuullaan kunta-asiasta tiistaina

0

TARVASJOKI. Tarvasjoen koulun ruokasalissa järjestetään ensi tiistai-iltana kaikille avoin kuntalaistilaisuus, jossa kuntajakoselvittäjät kertovat Liedon ja Tarvasjoen erityisen kuntajakoselvityksen tuloksista.

Tilaisuudessa käydään läpi muun muassa selvitys yhdistymisen vaikutuksesta kuntien yhteistoimintaan ja taloudelliseen tilanteeseen sekä arvio asukkaiden osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksien ja lähidemokratian toteutumisesta. Lisäksi annetaan yksityiskohtainen arvio kuntien yhdistymisen eduista ja haitoista.

Kuntaselvittäjä Risto Kortelainen muistuttaa, että tilaisuudessa halutaan myös kuulla kuntalaisten käsitys siitä, onko kaikki merkittävät asiat otettu selvityksessä huomioon.

–Haluamme kuulla kuntalaisia tarkalla korvalla emmekä pelkästään kertoa selvityksestä. Jos tilaisuudessa tulee esille jotakin uutta merkittävää tietoa, pyrimme ottamaan sen huomioon lopullisessa selvitysehdotuksessamme, hän vakuuttaa.

Liedon ja Tarvasjoen erityisen kuntajakoselvityksen kaikille avoin kuntalaistilaisuus Tarvasjoen koulun ruokasalissa tiistaina 25.2. kello 19–20.30.