Auralainen A-Tiilikate laajentaa roimasti

0
Toimitusjohtaja Heli Väliharjun mukaan laajennus turvaa yrityksen henkilöstön työllisyyden myös tulevaisuudessa.
Toimitusjohtaja Heli Väliharjun mukaan laajennus turvaa yrityksen henkilöstön työllisyyden myös tulevaisuudessa.
Toimitusjohtaja Heli Väliharjun mukaan laajennus turvaa yrityksen henkilöstön työllisyyden myös tulevaisuudessa.

AURA. Betonikattotiilien valmistaja A-Tiilikate Oy suunnittelee merkittävää laajennusta. Suunnitteilla on 500 neliömetrin tuotantorakennus, jonka jälkeen yrityksellä on Aurassa 3500 neliömetriä lämmintä tuotantotilaa. Toimitusjohtaja Heli Väliharjun mukaan laajennus moninkertaistaa erikoistiilien tuotantomahdollisuudet Aurassa.

Investoinnin kokonaisarvo on 500 000–600 000 euroa. Laajennusosa rakennetaan nykyisen ison tuotantolaitoksen kylkeen vanhan tehdasrakennuksen tilalle. Samalla vanhassa rakennuksessa oleva linjasto muokataan tuottamaan erikoistiiliä. Rakennustyöt aloitetaan kevään ja kesän aikana. Tuotanto uudella linjastolla aloitetaan ensi talvena.

Yritys aikoo myös laajentaa tästä keväästä alkaen vientiä koko Baltian alueelle. Tähän asti A-Tiilikate on vienyt tuotteitaan Venäjälle ja Viroon.

Lue lisää 28.3.2014 lehdestä