Kaikki eläimet saatiin pelastettua navettapalosta

0
Navettarakennus syttyi tuleen torstaiaamulla noin puoli kuuden aikaan. Kuva: Simo Päivärinta
Navettarakennus syttyi tuleen torstaiaamulla noin puoli kuuden aikaan. Kuva: Simo Päivärinta
Navettarakennus syttyi tuleen torstaiaamulla noin puoli kuuden aikaan. Kuva: Simo Päivärinta
Navetassa olleista naudoista osa pääsi karkuteille. Kuva: Simo Päivärinta
Navetassa olleista naudoista osa pääsi karkuteille. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ/Riihikoski. Noin tuhatneliöinen navettarakennus tuhoutui torstaiaamulla syttyneessä tulipalossa Riihikoskella Lankkistentiellä. Navetassa olleet eläimet saatiin kaikki pelastettua, mutta osa naudoista pääsi karkuteille. Eläimet on jo saatu kiinni, eivätkä ne ennättäneet aiheuttaa liikennevahinkoja.
Palossa on siirrytty jälkisammutus- ja raivaustöihin. Navetassa oli viisi vuohta ja 19 nautaa.

Toimitus oikaisee (21.3.): tässä uutisessa on osittain virheellistä tietoa. Kaikkia kadonneita eläimiä ei saatu kiinni torstaina. Navetassa olleiden eläinten oikea määrä on 24 hiehoa, yksi vanha lehmä ja viisi vuohta. Kaksi karanneista eläimistä jouduttiin lopettamaan. Tuoreempi ja täydennetty Viikkolehden juttu löytyy klikkaamalla tätä linkkiä.

 

 

 

 

Lue lisää 21.03.2014 lehdestä