Pallo hallussa

0

pallotaulu valmiina-Ja taas maali, mies huudahtaa jalkapallomatsia seuratessaan.  Televisio pauhaa kovaa ja mies hehkuttaa metelin keskellä, kuinka kovalla vedolla ottelun toinen maali syntyi.
Nainen sulkee korvansa ja repäisee sanomalehden sivuja neljään osaan. Hän pyörittelee lehtiarkeista palloja, joiden ympärille hän kiertää erivärisiä villalankoja. Jotta palloista tulee napakoita, hän käyttää aina lopuksi virkkuukoukkua.
-Nyt on tosi tiukkaa vääntöä, olkkarista kuuluu.
Nainen nyökkää ja työntää langanpään lankakerroksen alle. Yhdestä pallosta hän jättää langanpäät vapaasti roikkumaan, mikä antaa pienen yksityiskohdan tauluun.
Naisella on pyöreä muovilevy, jonka reunaan hän poraa pienen reiän naulaa varten. Tämän jälkeen hän tarttuu liimapistooliin.
-Pallo nyt sinne maaliin!
Nainen aloittaa pallojen liimauksen ulkokehästä, ja kiinnittää kuumaliimalla niitä tiukasti vieri viereen. Hän laittaa tauluun myös viisi huovutettua pikkupalloa. Pallomeritauluun tulee kaikkiaan 42 palloa, mikä on aika yllättävän iso määrä.
Olohuoneessa ollaan tyytyväisiä tasaisesti kulkeneen matsin loppulukemiin.
Nainen nostaa valmiin taulun vaalealle seinälle. Pallo hallussa, hän hymähtää ja kerää askartelutarvikkeet koriin. Olkkarissa napsahtaa pallotaulu tekovaiheessatelevisio kiinni.