Salibandypojat karsivat jälleen SM-sarjaan pääsystä

0

PÖYTYÄ. Pöytyän C1-salibandypojat ovat voittaneet eliittisarjan ja saaneet suoran pelipaikan valtakunnallisiin SM-sarjan play off -karsintoihin. Karsinnat pelataan ensi lauantaina Hollolassa. Karsinnoissa joukkue saa vastaansa joko Oilersit tai Jokerit.
Pöytyä voitti eliittisarjan yhden pisteen etumatkan turvin. Toiseksi tuli HK Dynamo ja kolmanneksi Koovee. Joukkue pelasi sarjassa 14 ottelua, joista se voitti 10 ja hävisi kolme, yksi ottelu päättyi tasapeliin.
Pöytyän pelaajat miehittivät myös eliittisarjan pistepörssin kolmen kärjen. Pistepörssin voitti Jarno Pensikkala, toiseksi tuli Tommi Raatikainen ja kolmanneksi Jonne Kujanpää. Myös Vili Niinikoski mahtui 20:n eniten pisteitä saalistaneen joukkoon ollen pistepörssin 14.
Ensi lauantaina jännittävässä paikassa ovat myös Pöytyän Urheilijoiden salibandymiehet, jotka karsivat pääsystä kolmosdivariin. Karsinnat pelataan Kisariihessä.