Tarvasjoki hankki peltotontteja maanvaihtokaupoilla

0
Kunta hankki vaihtokaupoilla hyvinvointikeskuksen viereiset pellot omistukseensa.
Kunta hankki vaihtokaupoilla hyvinvointikeskuksen viereiset pellot omistukseensa.
Kunta hankki vaihtokaupoilla hyvinvointikeskuksen viereiset pellot omistukseensa.

TARVASJOKI. Raittiin pariskunta äänestytti kunnan suunnitteleman maanvaihtokaupan Tarvasjoen kunnanvaltuustossa. Tarkkaa taloudenpitoa painottanut Mikko Raitis (ps, sit.) esitti Tiina Raittiin (kok) kannattamana, ettei kunta ryhtyisi maanvaihtoon. Valtuusto kuitenkin päätti toisin äänin 15–2.
Kunta vaihtaa hyvinvointikeskuksen tuntumassa keskustassa olevia maita maanomistaja Markku Knaapin kanssa. Knaapi saa vaihtokaupassa luovuttamastaan, Hämeen Härkätien pohjoispuolella sijaitsevasta noin kolmen hehtaarin maa-alueesta vastikkeeksi viisi hehtaari kunnan omistamaa maata Härkätien eteläpuolelta sekä 9 000 euron välirahan.
Hankitulle alueelle kaavaillaan asuintontteja.

Lue lisää 21.03.2014 lehdestä