Sauli Putkosella onnistunut paluu nyrkkeilykehään

0
Nyrkkeilykehään palannut Sauli Putkonen iski Raimo Lahtisen lukua laskemaan. Kuva: Miikka Forsström.
Nyrkkeilykehään palannut Sauli Putkonen iski Raimo Lahtisen lukua laskemaan. Kuva: Miikka Forsström.
Nyrkkeilykehään palannut Sauli Putkonen iski Raimo Lahtisen lukua laskemaan. Kuva: Miikka Forsström.

KOSKI, HELSINKI. Sauli Putkonen teki viikonloppuna onnistuneen paluun nyrkkeilykehään. Kilpailemisen vuonna 2010 jättänyt Putkonen suunnitteli paluuta kilpakehään jo viime vuonna tavoitteenaan SM-mitalin uusiminen. Suunnitelmista oli kuitenkin vetäydyttävä, kun eteen tuli vasemman kyynärpään leikkaus.
Putkonen iski Helsingin Ruskeasuon urheiluhallilla käydyssä paluuottelussaan voiton kehätuomarin keskeytyksellä kolmannessa erässä. Ottelu käytiin sarjassa 69 kiloa. Vastustaja oli 33-vuotias jämsäläinen Raimo Lahtinen, joka kävi jo ensimmäisessä erässä tuomarin luvunlaskulla. Lahtinen on otellut aktiivisesti viimeisen vuoden aikana.

Lue lisää 06.05.2014 lehdestä