Eija–Riitta Korhola heittäisi syöttötariffit roskakoriin

0
Eija-Riitta Korholan (vas) lisäksi iltaan osallistuivat muun muassa terveysvalvonnan johtaja Johanna Mäkinen, Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Nikula ja Valonian johtava energia-asiantuntija Anne Ahtiainen.
Eija-Riitta Korholan (vas) lisäksi iltaan osallistuivat muun muassa terveysvalvonnan johtaja Johanna Mäkinen, Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Nikula ja Valonian johtava energia-asiantuntija Anne Ahtiainen.
Eija-Riitta Korholan (vas) lisäksi iltaan osallistuivat muun muassa terveysvalvonnan johtaja Johanna Mäkinen, Tuulivoima-kansalaisyhdistyksen puheenjohtaja Kalevi Nikula ja Valonian johtava energia-asiantuntija Anne Ahtiainen.

PÖYTYÄ/Kyrö. Euroehdokas Eija-Riita Korhola(kok)  teki Kyrössä järjestetyssä Tuulivoimaillassa selväksi sen, ettei uusiutuvan energian maakohtaisia tavoitteita ylläpidetä EU:ssa ainakaan hänen äänillään.
Korholalle nykyiset tuulivoimalat ovat tukisyöppöjä, joista ei ole hyötyä edes hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä.
Ruotsalainen malli, jossa tuulivoimaloita ei saa rakentaa kahta kilometriä lähemmäs asuinrakennuksia, kelpaisi sentään Korholallekin, kunhan syöttötariffeista päästään eroon.
Tuulivoimayhtiöt eivät saaneet kolmituntisessa illassa muutenkaan ymmärrystä. Esille nousikin kysymys siitä, olisiko Pöytyälle pyrkiville tuulivoimayhtiöille pitänyt antaa saman tien pakit eikä edes ryhtyä valmistelemaan tuulivoimaosayleiskaavojen tekoa.

Lue lisää 22.05. 2014lehdestä