Elisenvaaran ja Kosken lukioista yhteensä 85 uutta ylioppilasta

0
Ylioppilasjuhlia vietetään 31. toukokuuta. Kuva: AVL:n arkisto.
Ylioppilasjuhlia vietetään 31. toukokuuta. Kuva: AVL:n arkisto.

KOSKI, PÖYTYÄ/Kyrö. Elisenvaaran ja Kosken lukioissa painaa tänä keväänä valkolakin päähänsä yhteensä 85 uutta ylioppilasta. Elisenvaaran lukiosta ylioppilaita valmistuu 48 ja Koskelta 37.

Elisenvaaran lukion uudet ylioppilaat: Tiia  Barnett Aurasta, Pinja Bergman Aurasta, Elli Eskola Pöytyältä, Nicolas Grönvall Pöytyältä, Selma Haakana Pöytyältä, Kari Hannikainen Turusta, Johanna Heikkilä Pöytyältä, Jere Hellsten Pöytyältä, Sini Hiekkanen Pöytyältä, Elina Hirvensalo Pöytyältä, Annika Huhtala Pöytyältä, Verneri Hurme Pöytyältä, Fanni Kakomäki Aurasta, Juuso Kanervo Pöytyältä, Jussi Ketola Pöytyältä, Jenni Kiiski Pöytyältä, Jukka Kiiski Pöytyältä, Kaisa Kiiski Pöytyältä, Lauri Kivikoski Pöytyältä, Janina Kumlander Pöytyältä, Niilo Kärkkäinen Aurasta, Jyri Lahtinen Pöytyältä, Henri Laitila Aurasta, Juuso Metsola Pöytyältä, Miikka Mäenpää Aurasta, Kalle Mäki Aurasta, Annika Mäkirinta Pöytyältä, Viljami Männikkö Pöytyältä, Niko Nieminen Tarvasjoki, Saana Nieminen Liedosta, Samuli Nieminen Pöytyältä, Maria Ojanen Pöytyältä, Perttu Pakarinen Aurasta, Joni Piispanen Aurasta, Sandra Prami Pöytyältä, Antti Päivärinta Aurasta, Henna Raatikainen Pöytyältä, Iris Ridanpää Pöytyältä, Markus Saarinen Pöytyältä, Sari Sainio Pöytyältä, Jenni Tamminen Pöytyältä, Risto Teeri Pöytyältä, Patric Tirri Pöytyältä, Eeva Toivonen Pöytyältä, Nina Toivonen Turusta, Oona Uusitalo Pöytyältä, Essi Varhia Pöytyältä ja Atte Vestu Pöytyältä.

Kosken lukion kevään ylioppilaat:  Emilia Arola Mellilästä, Marcus de Wit Aurasta, Emmi Haapala Mellilästä, Markku Haavisto Koskelta, Miika Heinonen Tarvasjoelta, Jenna Kaipainen Koskelta, Eemeli Kanasuo Koskelta, Laura Kattelus Koskelta, Anna Kaunisto Ypäjältä, Mari Keihäs Mellilästä, Minna Kraappa Marttilasta, Veera Kulmala os. Lilja Koskelta, Ville Kumpulainen Ypäjältä, Aku Kuusela Mellilästä, Eemeli Laaksonen Mellilästä, Anniina Lackman Marttilasta, Joona Laukkanen Koskelta, Jenna Lehtinen Koskelta, Oona Mielonen Marttilasta, Anna Mäkelä Loimaa, Eveliina Nurmi Koskelta, Anselmi Ojala Ypäjältä, Miro Ojaniemi Marttilasta, Nea Palomäki Koskelta, Jenna Rajala Koskelta, Nelly Rauhala Koskelta, Marleena Sallinen Koskelta, Aarni Salminen Koskelta, Alpertti Salminen Koskelta, Oskari Salminen Koskelta, Ella Salmivirta Marttilasta, Santeri Salo Mellilästä, Julia Tamminen Koskelta, Marianne Tanskanen Koskelta, Sofia Tuomisto Ypäjältä, Jenni Virtanen Mellilästä ja Taru Virtanen Koskelta.