Kyrön maauimala tarkoitus saada auki viimeistään heinäkuussa

0
Markku Pakkanen ja Reijo Hartikka kuivaharjoittelevat jo innokkaana altaaseen pulahtamista.
Markku Pakkanen ja Reijo Hartikka kuivaharjoittelevat jo innokkaana altaaseen pulahtamista.
Markku Pakkanen ja Reijo Hartikka kuivaharjoittelevat jo innokkaana altaaseen pulahtamista.

PÖYTYÄ/Kyrö. Jos Kyrössä riittää talkoohenkeä, maauimalassa uidaan viimeistään heinäkuussa. Talkoolaisia tarvitaan nyt enemmän kuin tähän asti, sillä alueen viherrakentaminen sekä saunarakennuksen ja siltojen pintakäsittely on alkamassa.
–Ei tarvitse olla ammattirakentaja osallistuakseen talkoisiin, jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tehtävää, työt ovat helppoja ja neuvoja saa kun tarvitsee, Kyrön seudun kyläyhdistyksen puheenjohtaja Reijo Hartikka muistuttaa.
–Tiistai on vakiotalkoopäivä, mutta talkoisiin voi tulla vaikka joka päivä ja vähäksikin aikaa, Hartikka sanoo.
Kyrön seudun kyläyhdistys ja Pöytyän kunta ovat solmineet vuokrasopimuksen, jolla yhdistys saa maauimalan alueen hallintaansa. Alue ulottuu Kroopinojan kaarisilloista asuinalueeseen. Sopimus solmitaan vuodeksi kerrallaan.

Lisätietoja talkootöistä voi kysellä Reijo Hartikalta numerosta 0400 325 863.

Lue lisää 30.05.2014 lehdestä