Pitkäaikaisten reksien viimeinen suvivirsi

0
Auran yhtenäiskoulun rehtori Pekka Tolvanen aikoo opetella eläkkeellä jotain uutta kieltä. Valinta riippuu kansalaisopiston tarjonnasta.
Auran yhtenäiskoulun rehtori Pekka Tolvanen aikoo opetella eläkkeellä jotain uutta kieltä. Valinta riippuu kansalaisopiston tarjonnasta.
Auran yhtenäiskoulun rehtori Pekka Tolvanen aikoo opetella eläkkeellä jotain uutta kieltä. Valinta riippuu kansalaisopiston tarjonnasta.

PÖYTYÄ/Riihikoski, AURA. Kaksi pitkän uran koulutoimessa tehnyttä konkaria laulaa lauantaina suvivirttä viimeisen kerran virkatehtävissä. Eläkepäivät koittavat pian Auran yhtenäiskoulun rehtorille Pekka Tolvaselle ja Riihikosken koulun rehtorille Marjo-Riitta Nukariselle.

Kaksikon ura koululaisten parissa alkoi luokanopettajana 1970-luvulla. Kumpikin siirtyi pikkuhiljaa koulutoimen hallinnon puolelle: Nukarinen jää eläkkeelle Pöytyän perusopetusjohtajan ja Tolvanen Auran sivistystoimenjohtajan pestistä. Pitkä ura samassa kunnassa on näköalapaikka, johon kuuluu sekä haasteita että kohokohtia. Niistä lisää perjantain Viikkolehdessä.

Katso myös kuka on Viikon henkilö.

 

Lue lisää 30.5.2014 lehdestä