Porin Prikaatin joukkoja liikenteessä

0

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ/Yläne
Porin Prikaatin joukot harjoittelevat Oripään, Säkylän, Raasin ja Piikajärven harjoitusalueella ensi viikolla. Maanantaina käynnistyvät harjoitukset kestävät perjantaihin asti. Joukot majoittuvat Oripään lentokentän alueella, taisteluharjoituksia käydään pääasiassa Säkylässä. Oripäässä harjoitukset näkyvät lähinnä liikenteessä.
–Joukot siirtyvät Oripäästä aamuisin Säkylään ja palaavat takasin iltaisin, tarkentaa harjoituksen apulainen, majuri Mika Ventelä.
Harjoitukseen osallistuu 1100 henkilöä ja 200 ajoneuvoa. Harjoitusjoukon tavoitteena on harjoittaa yhteistoimintaa eri aselajien kanssa.
Harjoituksesta saattaa aiheutua ampumamelua, sillä siinä käytetään pienikaliiperisten aseiden harjoitusampumatarvikkeita. Lisäksi harjoituksissa kuvataan tulta päivittäin aamuseitsemästä iltakymmeneen asti.