Uusittu Auran iltatori avautuu ensi tiistaina

0
Alkavan kesän aikana torikaupalle on laadittu selvät suunnat: rakennustarkastaja Kari Tuohi näyttää kirpputorimyyjien paikan ja Matti Heikka muiden myyjien sijainnin. Torikarttaa pitelevät Pirkko Kilpiäinen, Anna-Leena Shamaletdin ja tekninen johtaja Heikki Järvinen.
Alkavan kesän aikana torikaupalle on laadittu selvät suunnat: rakennustarkastaja Kari Tuohi näyttää kirpputorimyyjien paikan ja Matti Heikka muiden myyjien sijainnin. Torikarttaa pitelevät Pirkko Kilpiäinen, Anna-Leena Shamaletdin ja  tekninen johtaja Heikki Järvinen.
Alkavan kesän aikana torikaupalle on laadittu selvät suunnat: rakennustarkastaja Kari Tuohi näyttää kirpputorimyyjien paikan ja Matti Heikka muiden myyjien sijainnin. Torikarttaa pitelevät Pirkko Kilpiäinen, Anna-Leena Shamaletdin ja tekninen johtaja Heikki Järvinen.

AURA. Aura Kirppiksen jo monet vuodet pyörittämä kesäinen iltatori avautuu uusittuna. Tavoitteena on muovata kirpputoria entistä enemmän monipuolisen iltatorin suuntaan. Ensimmäinen iltatori järjestetään tiistaina 27. toukokuuta ja varsinaiset avajaiset ovat lauantaina, 7. kesäkuuta.
Toritoiminnan aktiivina jo pitkään toiminut Anna-Leena Shamaletdin iloitsee siitä, että Aura Kirppiksen vapaaehtoiset ovat nyt saaneet tuekseen Auran Eläkeläiset huolehtimaan kesätiistaiden torin käytännön järjestelyistä. Kiitoksia saa myös kunta, joka on tullut mukaan suunnittelemaan torin uutta ilmettä.
–On hienoa, että saimme pohtia näitä asioita yhdessä kunnanjohtajan ja teknisen toimen kanssa. Iloitsen myös siitä, että toritoiminta on edelleen täysin ilmaista kaikille myyjille tulivat he mistä tahansa, Shamaletdin kertoo.
Nyt alueelle on laadittu kartta, jossa kirpputorimyyjille ja muille kauppiaille on rajattu omat alueensa niin, että torialueen käytöstä tulee selkeämpää ja myös liikenteellisesti turvallisempaa.
–Toivottavasti iltatorin toiminta vilkastuu nyt entisestään. Uskon, että tori tuo samalla lisää asiakkaita myös alueen kauppoihin, ennakoi Auran tekninen johtaja Heikki Järvinen.
Tori avautuu tiistaisin kello 16 ja kestää illalla puoli kahdeksaan. Myyjät voivat tulla paikalle aikaisintaan tuntia ennen torin avautumista.

Lue lisää 23.05.2014 lehdestä