Yrityspalvelut laajenevat Auranmaalla

0

 

Auran kunnanjohtaja Mika Joki, Suomen yrityskaupat oy:n toimitusjohtaja Juha Rantanen sekä elinkeinoasiantuntijat Riikka Peippo ja Lassi Rosala kertovat lisäpalveluista omistajanvaihdoksiin liittyen yleisötilaisuudessa tiistaina.
Auran kunnanjohtaja Mika Joki, Suomen Yrityskaupat Oy:n toimitusjohtaja Juha Rantanen sekä elinkeinoasiantuntijat Riikka Peippo ja Lassi Rosala kertovat lisäpalveluista omistajanvaihdoksiin liittyen yleisötilaisuudessa tiistaina.

AURANMAA. Yrityksensä myyntiä harkitseville auranmaalaisille on jatkossa tarjolla asiantuntijapalveluita alaan erikoistuneelta Suomen Yrityskaupat Oy:ltä. Ideana on, että asiantuntijan pakeille hakeudutaan Auranmaan yrityspalveluiden elinkeinoasiantuntijoiden kautta. Yrittäjän kotikunta maksaa ensimmäisen käyntikerran asiantuntijalla.

– Tarkoituksena on edistää ja aktivoida yrittäjiä omistajanvaihdosasioihin Auranmaan alueella, elinkeinoasiantuntija Lassi Rosala summaa.

Elinkeinoasiantuntijat Rosala ja Riikka Peippo kertovat, että omistajanvaihdosasiat puhuttavat auranmaalaisissa yrityksissä. Tämän vuoden yritysneuvonnoista 16 eli 10 prosenttia on liittynyt yrityksen omistajanvaihdokseen. Rosalaan ja Peippoon otetaan yhteyttä usein silloin, kun yritykselle ei löydy jatkajaa lähipiiristä.

– Koko Suomessa väki vanhenee ja yrittäjäkunta vanhenee. Odotettavissa on, että näiden palveluiden tarve ja kysyntä kasvaa, Auran kunnanjohtaja Mika Joki jatkaa.

Omistajanvaihdosilta Auran kunnantalolla ti 27.5. klo 16.30–19. Jutuissa haastateltujen lisäksi paikalla Auranmaan Osuuspankkien edustajia sekä yrityspalvelupäällikkö Timo Metsä-Tokila Ely-keskuksesta. Tilaisuus on ilmainen. Kahvitarjoilu. Ilm. 25.5. mennessä: www.lyyti.in/auranmaa.

Lue lisää 23.5.2014 lehdestä