Mellilän entisestä kunnantalosta tulossa juhlatila

0

LOIMAA/Mellilä. Loimaan kaupunginhallitus hyväksyi maanantaisessa kokouksessaan Mellilän kunnantalon sekä sen yhteydessä olevan rivitalon ja terveystalon myynnin. Kauppahinta kiinteistöistä oli 70 000 euroa.
Kiinteistöt osti Marika Kurki veljensä ja äitinsä kanssa. Kurjen äiti Hilkka Palomäki pyörittää Mellilän lounaspaikkaa ja pitopalvelua. Marika Kurjella itsellään on Keski-Suomessa Muuramessa oma sisustustoimisto.
Terveystalo, rivitalo, kunnantalo sekä niiden pihamaat tullaan kunnostamaan. Terveystalo ja rivitalo jäävät vuokralle. Kunnantalosta tehdään Kurjen mukaan juhlatila.
Kunnantalon alakertaan tullaan remontoimaan pari pienempää tilaa, jotka sopivat pienille juhlille tai tapaamisille. Yläkerrasta puretaan seiniä ja sinne tehdään isompi juhlasali. Kunnantalon tilat on tarkoitus kunnostaa vanhaa 60-lukulaista henkeä kunnioittaen. Myös keittiö tullaan uusimaan.