Pesiksen suurleiri alkaa perjantaina

0
Tunteita ja juoksuja riittää myös talkooväellä eli Olli-Pekka Paunalla, Johanna Ilmasella, Salla Lappeteläisellä ja Päivi Hongistolla.
Tunteita ja juoksuja riittää myös talkooväellä eli Olli-Pekka Paunalla, Johanna Ilmasella, Salla Lappeteläisellä ja Päivi Hongistolla.
Tunteita ja juoksuja riittää myös talkooväellä eli Olli-Pekka Paunalla, Johanna Ilmasella, Salla Lappeteläisellä ja Päivi Hongistolla.

AURANMAA, LOIMAA. Perjantaina vietetään pesiksen suurleirin avajaisia Loimaan pesäpallostadionilla kello 16.30. Avajaisten jälkeen käynnistyvät tyttöjen kilpasarjan ottelut, joita pääsee seuraamaan Pöytyällä Kumilan, Kyrön ja Riihikosken kentillä.
–Lauantaiaamuna kello yhdeksän saadaan käyntiin myös poikien pelisarjat, kertoo kilpailupäällikkö Päivi Hongisto.
Hongisto kertoo, että leirillä on mukana 106 joukkuetta, joista puolensataa pelaa Auranmaalla. Kumilan, Kyrön ja Riihikosken lisäksi yleisö pääsee jännittämään pelejä Elisenvaaran, Auvaisten, Auran, Mellilän, Marttilan ja Oripään kentillä.
Tunteita ja juoksuja -suurleirillä pelaavat D-ikäiset eli 13–14-vuotiaat tytöt ja pojat. Pelaajista suurin osa majoittuu Elisenvaaran koululla, mutta majoitusta järjestetään myös Kyrön ja Kaulanperän kouluilla. Ruokailu järjestetään Elisenvaarassa.
Leiri päättyy ensi keskiviikkona, jolloin käydään loppuottelut ja mitalipelit.

Tarkemmat aikataulut ja otteluohjelmat löytyvät osoitteesta www.pesistulospalvelu.fi.