Poliisi kaipaa tietoja henkirikoksesta

0

PÖYTYÄ. Poliisi kaipaa tietoja liittyen Pöytyällä 3. kesäkuuta tapahtuneeseen henkirikokseen. Loimaan poliisi etsii tapaukseen liittyen vanhaa naisten vaihteetonta polkupyörää, joka on väriltään vihreä ja jonka takana on mahdollisesti kori.
Pyörä on todennäköisesti hylätty Pöytyän kirkonkylän alueelle, mahdollisesti Kirkkotien tai Turuntien varteen. Mikäli joku on siirtänyt pyörän tien varrelta tai ojasta jonnekin muualle kesäkuun aikana, pyydetään tämän henkilön ottamaan poliisiin yhteyttä.
Poliisi pyytää myös yhteydenottoa henkilöltä, joka otti nuoren pienikokoisen naisen autonsa kyytiin tiistaina 3.6. aamuyöllä Kyröstä ja kuljetti tämän Loimaalle. Tiedot voi ilmoittaa numeroon 02 9544 6652.
Henkirikoksen uhriksi joutunut 35-vuotias mies löydettiin rivitaloasunnostaan Riihikoskelta kuolleena 9. kesäkuuta. Taposta epäillä 19-vuotiasta loimaalaista naista.