Turku–Oripää-välin bussiliikenne muuttuu heinäkuun alusta

0
Länsilinjat palkkaa reitille 10 bussikuskia, joiden koulutus on käynnissä. Torstaina oli vuorossa uuden bussin teknisiin ominaisuuksiin tutustuminen VDL:n maajohtajan Henrik Mikkolan (oik.) johdolla.
Länsilinjat palkkaa reitille 10 bussikuskia, joiden koulutus on käynnissä. Torstaina oli vuorossa uuden bussin teknisiin ominaisuuksiin tutustuminen VDL:n maajohtajan Henrik Mikkolan (oik.) johdolla.
Länsilinjat palkkaa reitille 10 bussikuskia, joiden koulutus on käynnissä. Torstaina oli vuorossa uuden bussin teknisiin ominaisuuksiin tutustuminen VDL:n maajohtajan Henrik Mikkolan (oik.) johdolla.

AURANMAA. Turku–Oripää-välin bussiliikenne muuttuu, kun Tamperelainen Länsilinjat Oy aloittaa liikennöinnin reitillä tiistaista 1.7. alkaen. Auralaisille tämä tarkoittaa tiheämpää bussiliikennettä. Oripäästä, Pöytyän kirkonkylältä ja Riihikoskelta tulevat vuorot harvenevat. Reitin päätepysäkki Turussa vaihtuu Puutorilta Kauppatorille.

Viimeisen vuoden reitillä on ajanut TLO. TLO:n kesäaikatauluihin verrattuna edestakaiset vuorot Aurasta Turkuun lisääntyvät 14:sta 24:ään ja lauantaivuorot viidestä seitsemään. Oripäästä, Pöytyältä ja Riihikoskelta pääsee Turkuun enää vain aamuvuoroilla, kun aikaisemmin kesäaikaan Turkuun pääsi myös päivällä ja alkuillasta.

Turku–Lieto–Aura–Oripää-reitin pelkistetty aikataulu: www.lansilinjat.fi linkistä ”aikataulut ja hinnat”. Yksityiskohtaisempi aikataulu: www.ely-keskus.fi, yläpalkista linkki ”liikenne”, sivupalkista linkki ”joukkoliikenne”. Valitse sivun oikean yläkulman vihreästä nappulasta alueeksi Varsinais-Suomi. Aikataulut löytyvät tämän sivun oikeasta sivupalkista.

Lue lisää 27.6.2014 lehdestä