Kankareen paalutukselle seutukunnallinen yrityspalkinto

0
Tiina Siivonen Kankareen Paalutuksesta iloitsee yrityspalkinnosta.
Tiina Siivonen Kankareen Paalutuksesta iloitsee yrityspalkinnosta.
Tiina Siivonen Kankareen Paalutuksesta iloitsee yrityspalkinnosta.

ORIPÄÄ. Loimaan seutukunnan kunnat ojensivat oripääläiselle Kankareen Paalutus Oy:lle seutukunnallisen yrityspalkinnon Okra-maatalousnäyttelyssä keskiviikkona. Seutukuntapalkinto on tunnustus alueen hyväksi tehdystä työstä.

Palkintoa Kankareen Paalutukselle perustellaan sillä, että yritys on toiminut 10 vuotta kehittäen koko ajan toimintaansa ja investoinut merkittävästi erilaisiin koneisiin, joilla pystytään toimimaan monenlaisissa kohteissa. Perusteluissa todetaan myös, että yritys panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin.

Seutukunnallinen yrityspalkinto jaettiin nyt neljännen kerran. Palkinto jaetaan suurten ja pienten yritysten sarjoissa. Suurten yritysten palkinnon pokkasi loimaalainen Vallox Oy.

Lue lisää 4.7.2014 lehdestä