Kyykästä vauhtia Karinaisten kylätoimintaan

0
Tästä se lähtee! Uudelle kyykkäkentälle nimikkomailojen kanssa menossa Karinaisten kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Tilkanen (vas.) ja hallituksesta Matti Knuutila, Marita Siikarla, Eila Viitala ja Paula Knuutila.
Tästä se lähtee! Uudelle kyykkäkentälle nimikkomailojen kanssa menossa Karinaisten kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Tilkanen (vas.) ja hallituksesta Matti Knuutila, Marita Siikarla, Eila Viitala ja Paula Knuutila.
Tästä se lähtee! Uudelle kyykkäkentälle nimikkomailojen kanssa menossa Karinaisten kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Tilkanen (vas.) ja hallituksesta Matti Knuutila, Marita Siikarla, Eila Viitala ja Paula Knuutila.

PÖYTYÄ/Karinainen. Karinaisten kyläyhdistys järjesti petratulla kesäkeitaallaan uimakauden avajaiset, jossa kastuttiin ilman uimistakin. Kaatosade ei kuitenkaan avajaisporukkaa lannistanut, vaan kyykkämailoja heitettiin uudenkarhealla kentällä innokkaalla otteella. Kyykän lisäksi kyläyhdistyksen kuusihenkinen hallitus heittää ilmaan tervetulohaasteen.
–Yhdistykseen tarvitaan nyt jäseniä, että kylälle saadaan lisää toimintaa. Kyykkäpelien lisäksi tänä kesänä on tarkoitus järjestää ainakin elokuinen lauluilta, valottaa Marita Siikarla.
Vuosia hiljaiseloa viettäneessä Karinaisten kyläyhdistyksessä ei tuijoteta kuntarajoja, vaan toimintaan pääsee mukaan kaikki kylätoiminnasta kiinnostuneet.
–Eikä jäsenmaksua ainakaan toistaiseksi ole, mainitsee yhdistyksen puheenjohtaja Matti Tilkanen.
Vähä-Ollilantien varrella sijaitseva Välimäen monttu on Pöytyän kunnan omistama alue, jonne on taannoin rakennettu EU-rahoitteinen kota. Nyt kunnalta kilahti kyläyhdistyksen kassaan 2500 euroa, jolla alueesta saatiin entistä monipuolisempi. Kesäkeitaalla voi nyt kyykän lisäksi pelata rantalentistä ja pulahtaa uimaan puilta ja pensailta raivatulta rannalta.

Lue lisää 4.7.2014 lehdestä