Tammelan johtajatesteihin kaksi miestä

0

TAMMELA, ORIPÄÄ. Oripään kunnanjohtaja Marja Tuohimaa on edelleen yksi niistä neljästä hakijasta, joita Tammelan kunnanhallitus harkitsee syksyllä eläkkeelle jäävän kunnanjohtaja Matti Setälän seuraajaksi. Muut tehtävää varten haastatellut hakijat ovat Teemu Kejonen ja Aleksi Heikkilä sekä virkaan suostumuksensa antanut Kalle Larsson.
Tuohimaa ei kuitenkaan kuulu niiden kahden henkilön joukkoon, jotka kunnanhallitus päätti lähettää soveltuvuustesteihin, sillä kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Kaunisto kertoi soveltuvuustesteihin valitun kaksi miestä. Sitä, keitä he ovat, Kaunisto ei yksilöinyt.
Kunnanjohtajan virka täytetään viiden vuoden määräajaksi. Kunnanhallitus päättää viimeistään elokuun 11 päivä siitä, ketä se ehdottaa tehtävään valittavaksi. Tammelan valtuusto päättää asiasta 18 elokuuta.