Auranmaalaisille 24 mitalia piirinmestaruuskisoista

0

TURKU. Nuoret auranmaalaiset yleisurheilijat rohmusivat mitaleja viime viikonvaihteessa Turussa kisatuista 9–15-vuotiaitten piirinmestaruuskisoista: Auranmaalle saatiin 10 piirinmestaruuskultaa, 10 hopeaa ja neljä pronssia. Triplamestariksi kisaili Kosken Kaiun Julia Vuolli ja tuplamestareiksi Kaiun Heidi Nevala sekä Oripään Vesan Eero Karanko.
Julia Vuolli voitti kisoista kolme kultaa ja yhden hopean. Kultamitalit tulivat 11-vuotiaitten tyttöjen korkeushypystä, seiväshypystä ja keihäänheitosta. Pituushypyssä Julia leiskautti hopealle.
Tuplamestari Heidi Nevala puolestaan voitti kultaa 13-vuotiaitten tyttöjen kuulantyönnössä ja moukarin heitossa sekä otti hopeaa keihään- ja kiekonheitossa.
Oripään Vesan Eero Karanko osoitti kisoissa myös monipuolisuutensa. Eero voitti 12-vuotiaitten poikien kuulantyönnön ja pituushypyn. Eero menestyi mainiosti myös muissa lajeissa: kiekonheitossa hän oli neljäs ja keihäänheitossa viides.

Aiheesta laajemmin perjantain 15.8. Viikkolehdestä.