Auranmaan koulut alkavat maanantaina

0

AURANMAA. Koulut alkavat Auranmaalla maanantaina. Auranmaan kaikki koulut aloittavat syyslukukauden heti ensi viikon alusta ja pitävät viikon mittaisen syysloman viikolla 42 lokakuussa. Lähikunnista esimerkiksi Liedossa koulutyö alkaa tiistaina ja viikon syysloman sijasta pidetään neljän päivän pituinen pidennetty viikonloppu.
Syyslukukausi myös päättyy Auranmaan kaikissa kouluissa samaan aikaan. Syyslukukauden viimeinen koulupäivä on 20. joulukuuta. Kevätlukukausi sen sijaan aloitetaan hieman eri tahtiin.
Aurassa, Marttilassa ja Oripäässä koulu aloitetaan vasta loppiaisen jälkeen keskiviikkona 7. tammikuuta. Pöytyällä, Tarvasjoella, Koskella ja Mellilässä kevätlukukausi alkaa maanantaina 5. tammikuuta.
Koulutyön loppiaisen jälkeen aloittavissa kouluissa pidetään kaksi lauantaikoulupäivää, muissa lauantaikoulupäiviä on yksi. Talviloma on tuttuun tapaan viikolla 8 helmikuussa.
Lukuvuosi päättyy lauantaina 30. toukokuuta.