Oskari Kössille skeetin SM-joukkuekultaa

0

ORIPÄÄ, HOLLOLA. Oripääläinen Oskari Kössi oli mukana ampumassa skeetin SM-joukkuekultaa viikonloppuna Hollolassa. Kultaa vieneessä Sibbo Skyttegillen kakkosjoukkueessa ampui Kössin lisäksi Tuomo Valkeapää ja henkilökohtaisessa kisassakin loistanut Lauri Leskinen. Voitto irtosi yhteistuloksella 355 hopealle tulleen Sibbo Skyttegillen ykkösjoukkueen jäädessä pisteen päähän. Kisaan osallistui kymmenen joukkuetta.
Henkilökohtaisessa kisassa Kössi sijoittui 11:nneksi. Ensimmäisenä kisapäivänä Kössi oli vielä seitsemäntenä. Kössin tulos oli 117, jolla ei päässyt finaaliin.
SM-kultaa vei Kotkan Ampumaseuran Miikka Peltonen tuloksella 118+16+15. Peruskilpailussa Suomen ennätyksen tehnyt Lauri Leskinen joutui tyytymään SM-hopeaan tuloksella 125+15/4+14. Leskinen rikkoi peruskilpailussa kaikki 125 kiekkoa.
SM-kisoissa mukana oli myös Oskari Kössin puoliso Jenna Väisänen, joka sijoittui naisten sarjassa neljänneksi tuloksella 64+13/1+13/3. Kisaan osallistui kuusi naista. Voiton vei Hyvinkään Metsästysampujien Katja Poutanen tuloksella 66+13/2+15.