Poliisit kilpailevat maasto- ja suunnistusmestaruudesta

0

PÖYTYÄ/Yläne, ORIPÄÄ. Ensi viikon keskiviikkona ja torstaina ovat Yläneen Kalikan ja Oripään Kangastuvan maastot täynnä poliiseja. Tuolloin järjestetään poliisin maasto- ja suunnistusmestaruuskilpailut, joihin on ilmoittautunut sata kilpailijaa ympäri Suomea.
Kisat järjestää Yläneen Kiri ja Lounais-Suomen poliisilaitos. Maastokilpailu kisataan Oripään Kangastuvan maastossa keskiviikkona. Kello 10–11 pidetään kohdistusammunnat, joiden jälkeen kello 11.30 on vuorossa kilpailujen avaus Kangastuvalla.
Kello 12 kilpailijat lähtevät yksitellen maastokilpailuun, joka pitää sisällään kartanlukutehtäviä, ammuntoja ja suunnistusta. Tehtävät ovat Petri Lampun ja Mikko Laineen suunnittelemia. Suunnistuksen ratamestarina on Päivi Autio. Oripään reserviläisten ampumaradalla tapahtuvaa ammuntaa valvovat Turun poliisit.
Suunnistusmestaruuskilpailu kisataan torstaina kello 10.30 alkaen Yläneen Kalikassa Pahnamaan kartalla.  Lähtö ja maali ovat Kalikan linkkitornille johtavan tien varressa. Suunnistusradat on suunnitellut Päivi Autio.