Pöytyä lohkofinaaliin miesten Suomensarjassa

0
Pöytyä voitti Puna-Mustat ensin lauantaina Kumilassa pelatussa ottelussa ja uudestaan sunnuntaina Helsingin Meilahdessa pelatussa ottelussa. Meilahden ottelun jälkeen päästiin tuulettamisenkin makuun. Kuva: Olli-Pekka Pauna
Pöytyä voitti Puna-Mustat ensin lauantaina Kumilassa pelatussa ottelussa ja uudestaan sunnuntaina Helsingin Meilahdessa pelatussa ottelussa. Meilahden ottelun jälkeen päästiin tuulettamisenkin makuun. Kuva: Olli-Pekka Pauna
Pöytyä voitti Puna-Mustat ensin lauantaina Kumilassa pelatussa ottelussa ja uudestaan sunnuntaina Helsingin Meilahdessa pelatussa ottelussa. Meilahden ottelun jälkeen päästiin tuulettamisenkin makuun. Kuva: Olli-Pekka Pauna

PÖYTYÄ. Pöytyän miehet tekivät viime viikonloppuna seurahistoriaa pelaamalla itsensä ensimmäistä kertaa lohkofinaaliin pesäpallon Suomensarjassa.
Välierissä kaatui helsinkiläinen Puna-Mustat-joukkue jännittävien vaiheiden jälkeen suoraan kahdessa ottelussa, minkä ansiosta Pöytyä pelaa tulevana viikonloppuna lohkovoitosta ja samalla paikasta ykköspesiksen nousukarsintaan Jokioisten Koetusta vastaan.

Lauantaina 30.8. Pöytyän Urheilijat kohtaa Jokioisten Koetuksen Jokioisilla kello 16. Sunnuntaina 31.8. on vuorossa kotiottelu Kumilan Kymppi-Katto Areenalla kello 17.

 

Lue lisää 29.8.2014 lehdestä