Tuplamitalisti Jokelalla onnea ja epäonnea world cupissa

0
Voimanostaja Pasi Jokela voitti kultaa ja hopeaa world cupissa TUrussa.
Voimanostaja Pasi Jokela voitti kultaa ja hopeaa world cupissa TUrussa.
Voimanostaja Pasi Jokela voitti kultaa ja hopeaa world cupissa TUrussa.

PÖYTYÄ. Pöytyäläinen voimanostaja Pasi Jokela voitti world cupissa Turussa viime viikonloppuna kultaa ja hopeaa. Kulta tuli maastanostossa, johon osallistuminen oli epävarmaa polvivamman vuoksi. Polvi ennätti kuitenkin toipua world cupiin.
–Maastanoston aloitin 235 kilolla ja toiseen nostoon korotus 245 kiloon, joka riitti tämän arvokkaan kilpailun voittoon, siispä lopetin siihen, Jokela kertaa kisatapahtumia.
Penkkipunnerrus ei edennyt aivan kuin mitalia hakemaan lähtenyt Jokela oli suunnitellut. Jokela aloitti 160 kilolla, joka nousi helposti. Jokelan suoritus 170 kilosta hylättiin tuomariäänin 2–1, koska Jokela oli ryhtynyt suoritukseen noin puoli sekuntia ennen komentoa. Toisella yrittämällä Jokela ei enää onnistunut ja tulos jäi 160 kiloon, joka riitti hopeaan. Toista yritystä edelsi ylimääräinen odotus, kun tanko oli korotettu jo seuraavaa, Jokelaa pidempää kisaajaa varten.

Lue lisää 15.8.2014 lehdestä