Tyllin liittymän turvallisuutta lähdetään parantamaan

0
Tyllin liittymän liikenneturvallisuuden pitäisi parantua vielä tämän vuoden aikana.
Tyllin liittymän liikenneturvallisuuden pitäisi parantua vielä tämän vuoden aikana.
Tyllin liittymän liikenneturvallisuuden pitäisi parantua vielä tämän vuoden aikana.

TARVASJOKI. Tyllin teollisuusalueen liittymä Tarvasjoella on liian kapea isoille täysperävaunullisille rekoille ja talviaikaan risteys on pimeäkin. Risteysalue on myös liian suora. Välttääkseen perävaunun putoamista ojaan rekkakuskit joutuvat mukaan Turkuun päin kääntyessään koukkaamaan vastaantulevien kaistalle.
Liittymän ongelmat ovat olleet tiedossa pitkään, mutta risteyksen vaarallisuuteen herättiin kunnolla keväällä, kun todettiin yritysalueen liikenteen lisääntyneen. Kunta lähtikin hakemaan Varsinais-Suomen liitolta hankerahaa tieliittymän korjaukseen ja sai anomansa. Hankerahan sekä valtuuston siunaaman määrärahasiirron turvin korjaustyöt saadaan käyntiin pikavauhtia. Valmista pitäisi olla jo vuoden loppuun mennessä.

Lue lisää 26.08.2014 lehdestä