Kolme rattijuoppoja jäi kiikkiin

0

AURANMAA. Poliisipartio tavoitti rattijuopumuksesta epäiltyjä  loppuviikosta niin Koskelta, Tarvasjoelta kuin Pöytyälläkin.
Torstaina iltapäivältä poliisi pysäytti liikenteessä olleen henkilöauton Hämeentieltä Koskelta. Autoa kuljettanut koskelaismies puhalsi alkometriin 1.22 promillen lukemat. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Perjantaiyönä kahden jälkeen poliisipartio pysäytti liikenteessä olleen henkilöauton Salontiellä Tarvasjoella. Maskulaisella naisella ei ollut voimassaolevaa  ajokorttia ja huumepikatesti osoitti positiivista tulosta. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Sunnuntai-iltapäivällä poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Turuntiellä Riihikoskella. Kuljettajana ollut paikkakuntalainen mieshenkilö puhalsi alkometriin 2.1 promillen lukemat. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.